Woondecoratie voor in huis!

thumbnail-single
17/02/2015

Niets is er leuker dan mooie woondecoratie. Dit zorgt voor een gezellig en warme uitstraling van je woonkamer. Wij hebben weer een leuk bericht voor de aankleding in huis. Hierbij kun je denken aan verschillende woondecoratie. Gisteren waren wij aan het rond kijken op het internet naar verschillende leuke woondecoratie om over te kunnen bloggen op onze website. Toen kwamen we het volgende tegen:

lelijk eendje

Een beeldje van een lelijke eend getekend door de kunstenaar Forchino. Tot in detail en perfectie is dit beeldje afgewerkt.

Nu hebben wij even verder rond gekeken op de website waar wij deze beeldjes vonden (hetgooischehofje.com) en daar troffen wij nog meer veel van dit soort geweldige beeldjes aan. In het assortiment van Het Gooische Hofje zijn enorm veel beeldjes te vinden van twee verschillende partijen. Zowel Forchino als Profisti leveren beelden aan voor het assortiment van Het Gooische Hofje. De beeldjes van Forchino zijn tot in detail geleverd en erg leuk gemaakt.

Verder is deze webshop echt een aanrader voor meer woondecoratie en andere leuke hebbedingetjes. Toen wij door surfde op de website kwamen wij nog veel meer leuke dingen tegen. Een uitgebreid assortiment met heel veel variërende spullen. Zo biedt deze webshop echt van alles aan. Te denken aan: brocante meubels, kamerschermen, blikken auto's, decoratie beeldjes, zonnebloemen kopen, tuindecoratie, een uitgebreid assortiment aan cadeaus, maar ook schilderijen en nog veel meer! Zeker een aanrader om even rond te snuffelen.

De winkel gevestigd is op de Leeuwenstraat 31 in Hilversum. Als je dus in het echt wil rondsnuffelen opzoek naar leuke woondecoratie dan ben je daar zeker aan het goede adres!