Raamfolie kopen? Hier moet je aan denken

Raamfolie kopen? Hier moet je aan denken

Heb je er wel eens over nagedacht om raamfolie te plaatsen? Er zijn meerdere redenen om hier voor te kiezen. Heb je vaak last van de zon? Plaats dan zonwerende raamfolie. Ook is er veiligheids raamfolie beschikbaar mocht je raam een keer kapot gaan. Ten slotte kan je ook kiezen voor decoratieve raamfolie. De naam zegt het al: puur voor decoratie. In dit artikel gaan we verder in op de decoratieve raamfolie en de zonwerende raamfolie.

Decoratieve raamfolie

3M decoratieve raamfolies kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Voor huisstijl, privacy doeleinden, gevelrenovatie en diverse advertenties. Decoratieve raamfolies zijn er in verschillende kleuren, designs en toepassingen. Hierbij kunt u denken aan uw huisstijl, privacyfolie of gevelbekleding. Met verweerde gevelbeplating zijn RAL-gekleurde raamfolies te vinden in het 3M-assortiment, en zelfs op kleur afgestemd om uw gebouw weer een nieuwe look te geven. Ook zijn er diverse raamfolies die bedrukt kunnen worden. Beschouw de fotoprint op je glazen vliesgevel bijvoorbeeld als reclame. Wie denkt dat decoratieve raamfolie alleen geschikt is voor grote kantoorpanden en statige panden heeft het mis. Integendeel. Sierfolies worden steeds vaker toegepast in de particuliere sector en kleine (kantoor)gebouwen. De decoratieve raamfolie kan ook ingezet worden om de huisstijl te ondersteunen. Dit zorgt voor herkenning, mensen zien gelijk dat het jouw bedrijf is.

Zonwerende en warmtewerende folie

Door gebruik te maken van deze folie bespaar je veel energie, tot wel 77% toegenomen warmte wordt verminderd. Buiten dat zorgt het ook voor UV en CO2 reductie. Een duurzame keuze dus. De folie is erg helder en krasbestendig. Het is dus zeker niet storend voor de doorkijk. Verlichting, verwarming en airconditioning in een woning of bedrijf hebben een grote invloed op de uitgaven. Warmte van de zon kan de warmtelast van een gebouw met 60% verhogen. Nu de elektriciteits- en verwarmingsrekening elk jaar stijgen, denken veel mensen er meteen aan om meer te doen met minder. 3M Solar Control Raamfolie vermindert de warmtewinst met 77%. Hierdoor hoef je minder airco, verwarming, verlichting te gebruiken. kosten besparen! 3M Solar Control Window Film zorgt ook voor een efficiëntere klimaatbeheersing in het interieur. Om veel verschillende redenen is het dus verstandig om raamfolie toe te passen in jouw huis of bedrijf. Neem daarom snel een kijkje bij een webshop zoals Ribo Raamfolie en vraag daar eens gratis offerte aan.