Koffieautomaten

Koffieautomaten

Eindelijk heeft u uw kantoor netjes ingericht. De vergaderzaal is zeer strak en heeft een mooi scherm om uw klanten van alles te laten zien en ook de werkplekken zijn modern en comfortabel. Echter, een kantoor is natuurlijk niet compleet zonder een kwalitatief goed koffieautomaat.

Misschien komt dat omdat u zelf een koffieliefhebber bent, maar zelfs wanneer dat niet het geval is, dient u een mooie koffiemachine aan te schaffen. Veel werknemers vinden het namelijk erg belangrijk om goede koffie te kunnen drinken op hun werk. Daarnaast wilt u uw klanten natuurlijk ook van een lekker kopje koffie kunnen voorzien.

Er zijn echter veel verschillen tussen de vele types koffieautomaten. Daar waar sommige bedrijven genoegen nemen met een senseo apparaat, willen anderen een koffiemachine met versie bonen. Als u het belangrijk vindt om goede koffie te schenken op kantoor, dan raden we u toch echt aan om voor een professionele koffiemachine te gaan. In dat geval is niet enkel de capaciteit en snelheid groter, maar heeft u nog eens kwalitatief erg goede koffie ook.

Het grote voordeel is dat het tegenwoordig zelfs mogelijk is om koffiemachines te huren. In dat geval hoeft u dus niet zelf te investeren in het apparaat, maar betaalt u simpelweg een vast bedrag per maand. Een bijkomende voordeel is dat de service en eventuele reparaties bij dit maandelijkse bedrag zijn inbegrepen. Op die manier loopt u zelf dus helemaal geen risico en weet u precies wat u jaarlijks kwijt bent aan uw prachtige professionele koffiemachine.