Thuiswerkplek inrichten? Ga voor een tweedehands bureaustoel!

Thuiswerkplek inrichten? Ga voor een tweedehands bureaustoel!

Ga je binnenkort je thuiswerplek inrichten? Of wil je gewoon weer eens een andere inrichting in je kantoor? Dan ben je vast al aan het nadenken over de meubels die je wilt gaan aanschaffen voor deze werkplek. Een uitstekend idee wat betreft je bureaustoel, is om deze tweedehands aan te schaffen. Wat de voordelen hiervan zijn? Die hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet!

Duurzaam

Als je kiest voor een tweedehands bureaustoel betekent dat er voor jou geen nieuwe gemaakt hoeft te worden. Hiermee bewijs je het milieu een dienst want voor jou hoeven er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden en de bureaustoel die je aanschaft, hoeft ook niet vernietigd te worden. Kortom; het aanschaffen van een tweedehands bureaustoel is heel duurzaam. Als je als bedrijf duurzaamheid wilt uitstralen, is dit natuurlijk een geweldige kans!

Goedkoper

Niet onbelangrijk; een tweedehands bureaustoel is natuurlijk een stuk goedkoper dan een nieuw exemplaar. Je hoeft overigens niet bang te zijn dat je online alleen maar versleten stoelen tegen gaat komen, in tegendeel; heel veel tweedehands bureaustoelen zijn nog in prima staat. Denk hierbij aan bureaustoelen die afkomstig zijn van een faillissement van een bedrijf. Als zo’n bedrijf nog niet zo lang actief was, zijn de stoelen dus ook nog niet veel gebruikt. Het komt ook voor dat een bedrijf al haar stoelen verkoopt, waarbij er op een aantal vrijwel nooit gezeten is. Ook is het interessant om te letten op tweedehands merkstoelen; ook die komen regelmatig op de markt; dat wordt heerlijk zitten op een vrijwel nieuwe merkstoel, voor heel weinig geld!

Kies voor een vintagelook

Op dit moment helemaal in; de vintagelook! Dat geldt ook voor kantoorinrichting in vintagestijl; steeds meer bedrijven en ondernemers kiezen hiervoor. Het geeft je kantoor of werkplek een specifieke stijl, die heel veel mensen zullen waarderen. Naast een tweedehands bureaustoel kun je bij deze vintagestijl natuurlijk nog veel meer tweedehands inkopen. Denk hierbij aan een tafel, maar ook aan lampen en leuke accessoires voor aan de muur. Ook een mooi vintagekleed op de grond, of klassieke verlichting staat erg mooi in een vintagekantoor. Dat wordt goedkoop en duurzaam genieten van jouw nieuwe inrichting!