Een stellingkast samenstellen

Een stellingkast samenstellen

Stellingkasten zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Zo zijn er stellingkasten die je bij de bouwmarkten kunt kopen. Deze zijn over het algemeen van een metalen frame met daarin houten planken. Deze houten planken zorgen ervoor dat de stellingkasten in zijn verband worden gehouden.

Stellingkast24.nl heeft sindskort haar eigen webshop gelanceerd waarop u stellingkasten zelf kunt samenstellen. In de praxis, gamma en dergelijke zijn er over het algemeen maar een paar maten beschikbaar. Het zou natuurlijk het mooiste zijn als jou stellingkast precies op maat zou kunnen zijn. Dat idee hadden ze bij stellingkast24 dus ook. In de webshop van hun kun je verschillende hoogte, breedtes, lengtes en (aantallen) legborden selecteren. Door deze uitéénlopende mogelijkheden kun je wel duizend verschillende stellingkasten samenstellen in deze webshop. Daarnaast zijn deze stellingkasten van zeer goede kwaliteit en gemakkelijk te installeren.

Stellingkast in de aanbieding

Iedere maand heeft stellingkast24.nl een stellingkast in de aanbieding. Voor deze aanbieding wordt een grote hoeveelheid onderdelen ingeslagen om deze aanbieding mogelijk te maken. Iedere eerste van de maand is er een nieuwe aanbieding te vinden op de website.