Aantrekkelijke glazen schuifwanden voor in huis

Aantrekkelijke glazen schuifwanden voor in huis

Glazen schuifwanden zijn een geweldige manier om wat extra ruimte toe te voegen aan uw huis of kantoor. Ze zijn ook een geweldige manier om uw ruimte opener en uitnodigender te maken - een goede zaak als u in een klein appartement of appartement woont. Gelukkig is er vandaag de dag enorm veel mogelijk en kan er altijd maatwerk aan worden geboden voor uw interieur. Wel zo belangrijk natuurlijk.

Erg gemakkelijk te installeren door een professional

De schuifwanden van glas zijn gemakkelijk te installeren door een specialist uit de branche en kunnen worden verplaatst, dus ze zijn perfect om op een speelse manier om te gaan met de ruimte die u hebt. Bovendien nemen ze niet meer ruimte in dan gewone muren! U hebt alleen wat ruimte nodig om ze terug te schuiven als ze niet worden gebruikt. 

Investeren in een schuifwand van glas

Glazen schuifwanden zijn niet alleen gemakkelijk te installeren, ze zijn ook goed voor uw portemonnee: ze kosten minder dan andere soorten ramen omdat ze van minder materiaal zijn gemaakt en minder arbeid vergen dan andere soorten ramen. 

Ook zijn de schuifwanden van glas een geweldige manier om het buitenleven naar binnen te halen en uw huis opener en uitnodigender te maken. Ze kunnen worden gebruikt op terrassen, in serres, of als een manier om een nieuwe ruimte in uw huis te creƫren.

U heeft de keuze uit diverse soorten materialen

Glasschuifwanden zijn gemaakt van zware vinyl, aluminium of houten frames. De panelen worden gemaakt van sterk polycarbonaat of acryl. Het glas is gehard en gelamineerd met een UV-bestendige coating die vervaging en verkleuring door blootstelling aan de zon voorkomt. Al met al gaat u enorm veel plezier beleven aan deze investering en u tilt de sfeer van iedere ruimte meteen naar een hoger niveau dankzij een schuifdeur van glas. Komt u graag meer te weten over alle mogelijkheden die er zijn als het aankomt op het design van de schuifwand? Neem dan een keer contact op met een vakman. Die kan u voorlichten en adviseren over de mogelijkheden bij u in huis voor jet plaatsen van zo'n mooie glas schuif wand.