Waarom kiezen voor led inbouwspots met KlikAanKlikUit?

Waarom kiezen voor led inbouwspots met KlikAanKlikUit?

Ledverlichting is energiezuinig, goed voor het milieu en wordt nooit heet. Maak je gebruik van inbouwspots, dan kun je met ledverlichting een ruimte stijlvol verlichten. Wil je nog meer voordeel halen uit je led inbouwspots? Kies dan voor KlikAanKlikUIt. Met dit draadloze systeem kun je met een simpele schakelaar je verlichting bedienen. Je bepaalt zelf waar je deze schakelaar plaatst, omdat je niet gebonden bent aan snoeren. Met deze schakelaar kun je het licht aan en uitzetten, maar ook kun je er bijvoorbeeld een timer mee instellen. Smartverlichting dus. Wat voor jou?

De voordelen van KlikAanKlikUit

Met KlikAanKlikUit heb je geen last meer van snoeren die naar je schakelaar lopen. Dit betekent dat je deze schakelaar op iedere plek kunt plaatsen. En bevalt een plek niet? Dan verplaats je de schakelaar toch gewoon weer naar een andere plek. Voor de verlichting zelf, verandert er op dat moment niets, alles blijft gewoon op zijn plek. Besturen van je led verlichting met een app? Het kan met KlikAanKlikUIt. Ideaal als je bijna thuis bent en je vindt het fijn om in een sfeervol verlicht huis aan te komen. Je stelt in de auto alvast je verlichting in zoals jij dit wilt. Bij thuiskomst is het vanaf nu altijd sfeervol. Heb je een romantisch dinertje? Maak gebruik van de KlikAanKlikUit dimmer en je tovert in een paar klikken je huiskamer om in een sfeervolle ruimte. Ideaal!

Led inbouwspots met KlikAanKlikUit zijn een prima investering

KlikAanKlikUit bied je veel mogelijkheden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een timer in te stellen wanneer de verlichting uit moet staan. Denk hierbij aan led inbouwspots die zich bevinden in het plafond van een kantoor aan huis. Als je ’s avonds vergeet om deze verlichting uit te zetten, kan het zijn in dergelijke ruimtes, dat het licht hier de hele nacht voor niets blijft branden. Dit kost energie en geld en dat is niet goed voor je portemonnee en het milieu. Dat kan anders. Met KlikAanKlikUit stel je gewoon een timer in en kun je hiermee voorkomen dat er ergens in huis onnodig licht blijft branden. Je kunt KlikAanKlikUIt ook gebruiken voor het beveiligen van je woning. Door op bepaalde momenten het licht automatisch aan te zetten als je niet thuis bent, geef je inbrekers de indruk dat je thuis bent en zullen zij bij jou geen poging wagen. KlikAanKlikUit is niet alleen ideaal om je verlichting mee te bedienen, het is dus ook nog eens een prima investering!