3 inspiratietips om je kamer te personaliseren

3 inspiratietips om je kamer te personaliseren

Is jouw kamer toe aan een opfrisbeurt? Tegenwoordig is het relatief eenvoudig om je kamer te personaliseren met eigen foto’s. Hieronder vindt je 3 tips om je kamer te personaliseren.

Fotolijst boom Muursticker

Met deze fotolijst boom muursticker kun je je slaapkamer personaliseren. Je kunt achter de stickers een eigen foto plakken. Ook kun je er voor kiezen om losse fotolijstjes over de sticker te plaatsen om het effect nog wat te versterken. Zo wordt je elke dag wakker in een ruimte met liefdevolle mensen op je heen. De sticker wordt aangeleverd in meerdere delen en is hierdoor eenvoudig aan te brengen. Muurstickers dien je altijd te plakken op schone, droge en schone oppervlaktes. Een grote fotolijst boom muursticker zal je gehele muur bedekken en heb je al voor € 40,00.

Fotobehang

Ook je behang kun je tegenwoordig voorzien van eigen foto’s. Na dat je lijm op de muur hebt aangebracht kun je het fotolijst behang baan voor baan aanbrengen. Fotobehang dient aangebracht te worden op gladde, schone en droge muren. Het fotobehang wordt geprint op vliesbehang, dit materiaal is veel steviger dan gewoon papieren fotobehang. Fotobehang is over het algemeen wat duurder koop je al vanaf € 60,00

Foto’s op hout

Ook erg uniek is het printen van eigen foto’s op hout. Doordat de foto rechtstreeks op hout wordt gedrukt krijgt de foto een prachtige houtstructuur mee. Je hebt de keuze uit verschillende houtsoorten zoals vurenhout, steigerhout, ayoushout en multiplex. Een foto op hout print je al vanaf € 10,95.