Slimme kamer thermostaat en slimme verwarming in huis?

Slimme kamer thermostaat en slimme verwarming in huis?

Smart Home radiatorthermostaten

De thermostaten zijn snel te wisselen: schroef de oude eenvoudig los en monteer vervolgens je smart home radiatorthermostaten. Meestal zitten er meerdere adapters in de pakketten. Er moet er ook een zijn voor uw radiator. Gereedschap is meestal ook niet nodig. Je had dus gemakkelijk alle thermostaten in je huis in een uur moeten vervangen. Zodra dit is gebeurd, kun je de thermostatknoppen koppelen aan de juiste wifi thermostaat en vanaf nu bedienen. De thermostaat meet constant de temperatuur. Stel dus een gewenste temperatuur in en hij zorgt er vervolgens voor dat je kamers tot op de graad worden verwarmd. Je hoeft je smartphone of tablet natuurlijk niet altijd bij de hand te hebben. Normaal gesproken kunnen alle thermostaten ook rechtstreeks op de verwarming zelf worden geregeld of kan de regeling worden geautomatiseerd met behulp van een tijdschakelprogramma. Als je Alexa of Google Home gebruikt, bedien je zelfs je verwarming met spraakbediening. Jij geeft het commando, de thermostaat gehoorzaamt je en verlaagt of verhoogt de temperatuur.

Wat moet ik doen als ik geen smartphone bij de hand heb of als mijn smartphone kapot is?

Als alternatief kunt u uw thermostaten instellen en bedienen met de afstandsbediening of handmatig op het ventiel. U kunt ook instellingen maken op uw pc, of u kunt de app op uw tablet installeren. Alle instellingen die je in de app of op het product maakt, worden automatisch overgezet naar je andere apparaten als je daar inlogt. Je hoeft de app dus niet op elk apparaat opnieuw in te stellen.

Wat moet ik doen bij een stroomstoring?

Gelukkig duurt een stroomstoring niet lang. Toch hoef je je geen zorgen te maken, want al je instellingen worden bewaard en staan ​​na een stroomstoring weer voor je klaar.

Welke meerwaarde levert slimme verwarmingsregeling op?

Slimme thermostaten bieden u veel comfort en gemak tegen over de oude klokthermostaat. Bij het regelen van uw verwarming. U bespaart ook elektriciteit en energie en dus geld. Omdat je nooit meer onnodig hoeft te verwarmen, ontzie je niet alleen je portemonnee maar ook het milieu. De tips en adviezen in de app bevorderen gezond en duurzaam stookgedrag en je hebt altijd alle gegevens in één oogopslag.