Hoe je slaapkamer verduisteren?

Hoe je slaapkamer verduisteren?

Ben je een lichte slaper? Slaap je het liefste in een donkere ruimte? Plissegordijnen en Velux rolgordijnen zijn ideaal om zonlicht tegen te houden. Waardoor je als lichte slaper, altijd kunt rekenen op een uitstekende nachtrust. Bovendien zorgen deze gordijnen ervoor, dat het in de zomer niet te warm wordt op je slaapkamer. Dat wordt straks heerlijk genieten van een prima nachtrust!

Voordelen van plissegordijnen

Een plissegordijn heeft als voordeel dat het een absolute toegevoegde waarde is voor je interieur. Je bepaalt namelijk zelf de stijl en kleur van het gordijn, hierdoor kun je een gordijn uitkiezen die past bij jouw specifieke woonstijl. Hou je van landelijk, of juist van modern en trendy? Jouw ideale plissegordijn ga je zeker vinden in het assortiment. Een ander voordeel van een plissegordijn is dat het gordijn een isolerende werking heeft. Door deze isolerende werking, houdt een plissegordijn de warmte tegen, in de winterperiode houdt het juist weer warmte vast. Je kunt ook kiezen voor plissegordijnen die juist wel wat meer licht doorlaten. Denk hierbij aan gordijnen die je bijvoorbeeld in de huiskamer of je werkkamer op wilt hangen. Wil je een plissegordijn op maat laten maken? Ook dat is mogelijk!

Waarom kiezen voor Velux rolgordijnen?

Een Velux rolgordijn zorgt gegarandeerd voor een goede nachtrust. Dit rolgordijn zorgt er namelijk voor dat het zonlicht buiten je slapkamer blijft, net als de warmte. Als je ’s avonds in je slaapkamer komt, zal deze koel zijn. Een heerlijke, fijne plek waar je prima kunt genieten van je nachtrust. Bovendien zal er ’s morgens ook geen zonlicht binnenkomen, waardoor je lekker door kunt slapen en niet wordt gewekt door de eerste prikkende zonnestralen.  Deze rolgordijnen voor Velux dakramen kunnen goed tegen vocht en hitte, hiermee is het ook nog eens prima investering. Doordat ze niet gevoelig zijn voor deze invloeden, blijven ze namelijk altijd netjes. Je kunt lang genieten van de gordijnen, zonder dat deze van vorm of kleur veranderen. Voor je interieur zijn Velux rolgordijnen sowieso een aanwinst. Er valt veel te kiezen; de Velux rolgordijnen die passen bij jouw woonstijl, ga jij zeker vinden. Dat wordt straks heerlijk uitslapen!