Furn.nl actief aan de slag met duurzaamheid

Furn.nl actief aan de slag met duurzaamheid

Je kunt als bedrijf in je strategie vermelden dat je duurzaamheid belangrijk vindt. Ook kun je als ondernemer op netwerkborrels meepraten dat een schone toekomst belangrijk is. Toch worden er pas echt duurzame stappen gezet door concreet iets te doen. Furn.nl doet dat. Door voor ieder verkocht meubelstuk een boom te planten. Een simpel idee, waar echt wat mee wordt bereikt.  

Furn.nl verbindt meubelzaken en consumenten

Zowel kleine als grote meubelwinkels kunnen zich aansluiten bij Furn.nl. Dit platform brengt vraag en aanbod bij elkaar op het gebied van meubels. Een uniek concept, waarbij je als consument prijsknallers kunt vinden, maar ook designmeubelen en bekende merken. Digitaal shoppen wordt hiermee echt een leuke ervaring, je hebt in één oogopslag het complete aanbod en je kunt gemakkelijk zoeken. Het is zelfs mogelijk om een berichtje te krijgen wanneer jouw favoriete meubelstuk wordt afgeprijsd. Je vindt ook leuke blogs op deze site, waardoor je ook nog eens op de hoogte blijft van alle nieuwe trends. Klik hier als je meer wilt weten  over Furn.nl

Stap voor stap succesvol

Furn.nl is succesvol te worden door dagelijks hard te werken aan verbeteringen. Door de site steeds meer te optimaliseren, door de zoekmachine steeds slimmer te maken en door steeds meer partijen aan te trekken. Op deze manier is er een platform ontstaan die steeds meer mensen weten te vinden. Consumenten ervaren op deze site een shopervaring die vergelijkbaar is met die in de winkelstraat. Met goede aanbiedingen, prima service en de nieuwste trends.

Boom voor een bank

Als je een bankstel boven de honderd euro besteed, ben jij bij Furn.nl al duurzaam aan het shoppen. En hoe meer mensen er gaan shoppen bij Furn.nl, hoe meer bomen er dus geplant kunnen worden. Een eenvoudig, maar o zo effectief idee; Furn.nl compenseert bank met boom. Ideaal toch? Lekker ontspannen op de bank, met je laptop voor je neus meubels uitzoeken. Heb je jouw droomkast gevonden, dan kun je deze met een gerust hart bij Furn.nl bestellen. Je weet dan namelijk zeker dat je jouw droomkast niet alleen scherp geprijsd hebt gekocht, je bent ook nog eens duurzaam bezig!