Buitenaccessoires bij Gifts & More

Buitenaccessoires bij Gifts & More

Ook zo gek op buiteninterieur en tuinaccessoires? Gifts & More heeft het allemaal in huis. Deze tuinaccessoires zorgen voor sfeer, gezelligheid en een warm welkom. Gifts & More biedt een ruime collectie windlichten en de leukste deurmatten met grappige, unieke teksten en de leukste designs.

Windlichten

U heeft ruime keus aan houten, raw vintage en zinken windlichten bij Gifts & More. De zinken windlichten hebben een handige glazen wand, zodat de kaars niet uitgaat bij harde wind. Een warm welkom en een gezellige sfeer creëren in uw huis, bij de buitentafel of bij de voordeur, dat is belangrijk. De mooie grote windlichten hebben een landelijke/vintage style en geven een warme en gezellige sfeer. De houten windlichten zijn er ook in hartjesvormen en uiteraard superleuk om cadeau te geven! De raw vintage windlichten zijn prachtige grote windlichten gemaakt van aluminium. De lichten hebben glas aan de zijkanten, zodat de kaars beschermt blijft. Geef je huis en tuin meteen sfeer met deze lichten in een warme landelijke stijl.

Deurmatten

Gifts & more biedt eveneens een ruime collectie deurmatten: kokosmatten, multimatten en rubbermatten. Alle matten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, designs en prints. Het thuisgevoel begint al bij de deur en dus bij de deurmat! Ook is een deurmat absoluut geen overbodige luxe, want het laat maar liefst 80% van al het vuil buiten huis. De deurmatten zijn niet alleen een warm welkom bij binnenkomst, maar ook ontzettend praktisch.

Er is veel keuze in diverse kokosmatten. Om te beginnen is de kokos deurmat erg functioneel vanwege de kokosharen. Als je denkt aan een kokosmat, hoeft deze helemaal niet bruin en saai te zijn; ze zijn namelijk verkrijgbaar in diverse leuke ontwerpen. De multimatten zijn van hoge kwaliteit en bestaan ook uit kokosvezels. Deze matten zijn voorzien van grappige teksten als ''egos & shoes outside'' en ''relax, you're home.'' Voor de barokke liefhebbers, zijn de rubbermatten uiterst geschikt. Deze stijl zorgt met de barokke rubbermatten voor een entree om van te smullen. Een rubberen deurmat is goed schoon te houden en erg duurzaam. De matten in klassieke stijl geven sfeer aan uw entree.