Bent u opzoek naar aan aankoopmakelaar in Amsterdam?

Bent u opzoek naar aan aankoopmakelaar in Amsterdam?

De woningmarkt in Amsterdam is momenteel flink overspannen. Er is weinig aanbod en de vraag naar woningen is zeer hoog. Dit maakt het dus een stuk moeilijker om uw droomwoning te vinden. En als u eenmaal een leuke woning heeft gevonden dan moet u ook nog eens opbieden tegen veel andere mensen. Een aankoopmakelaar in Amsterdam is vandaag de dag dus vrijwel onmisbaar geworden. 

Wat doet een aankoopmakelaar Amsterdam nou eigenlijk?

Een aankoopmakelaar helpt u ten eerste het vinden en het kopen van een woning. De makelaar heeft ruime kennis op de lokale woningmarkt in Amsterdam, waardoor u snel op de hoogte bent van te koop staande huizen. Daarnaast helpt de aankoopmakelaar bij het selecteren van geschikte woningen en gaat desgewenst mee naar bezichtigingen. Indien u uw droomhuis heeft gevonden, dan brengt de aankoopmakelaar een bod voor u uit en voert de onderhandelingen met de verkopende partij. Welke diensten u precies afneemt kunt u bespreken met de aankoopmakelaar.

Welke voordelen biedt een aankoopmakelaar van Linger OG?

Het in dienst nemen van een aankoopmakelaar Amsterdam biedt u diverse voordelen. De makelaar neemt werk voor u uit handen en is een expert op het gebied van het aankopen van woningen in uw regio. De makelaar geeft u ook een objectieve mening en adviseert u over de hoogte van het bod. Daarnaast heeft een aankoopmakelaar van Linger OG verstand heeft van bouwtechnische en aanhorige zaken. De makelaar is zeer ervaren in onderhandelingen en dat geeft u als koper een voordeel ten opzichte van andere. Als laatste helpt Linger OG u met diverse juridische en administratieve zaken omtrent de aankoop. U kunt hierbij denken aan het opstellen van het koopcontract maar ook aan bepaalde voorwaarden waaronder je aankoopt.

- Het inspecteren van de bouwkundige staat, erfdienstbaarheden, e.d.; 

- Adviseren of een bouwkundige keuring noodzakelijk is; 

- Geeft u inzicht in de waarde van het te kopen huis; 

- Heeft kennis van de huizenmarkt en lokale regelgeving; 

- Het bepalen van de strategie om het huis te kunnen kopen; 

- Het voeren van deskundige onderhandelingen om de verkoopprijs zo laag mogelijk te krijgen; 

- Tijdwinst door deskundige afwikkeling van allerlei zaken; 

- Is een gesprekspartner die alleen uw belang vertegenwoordigt; 

- Beschikt over een netwerk dat ingeschakeld kan worden. Bijvoorbeeld als u een taxateur nodig hebt; een hypotheekadvies of een notaris die snel kan schakelen; 

- Uw aankoopmakelaar let op ontbindende voorwaarden, speciale clausules en boetebedingen; 

- Controleert de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris; 

- Inspecteert de woning voor de overdracht bij de notaris en kan de meterstanden noteren; 

- Nazorg

Linger OG is úw aankoopmakelaar in Amsterdam

Als u advies nodig heeft bij de aankoop van uw nieuwe woning in Amsterdam, dan is Linger OG de geschikte partij voor u. Als aankoopmakelaar helpt Linger OG u bij de aankoop van uw droomhuis. Linger OG heeft grote kennis van de huizenmarkt in alle wijken en buurten van Amsterdam en omgeving. Neem direct contact op met een makelaar Amsterdam van Linger OG.