Wat zijn de belangrijkste behangtrends in 2023?

Wat zijn de belangrijkste behangtrends in 2023?

Ben jij iemand die graag wisselt van een nieuwe look in je woning? Omdat dit je nieuwe energie geeft en je ervan houdt als iemand je complimentjes geeft over je (nieuwe) inrichting? Om regelmatig van look te kunnen veranderen, is het wel zo handig om de kosten laag te houden. Een slimme manier om dit te doen, is om nieuw behang aan te brengen, als je jouw interieur wilt vernieuwen. Behangen heeft als voordeel dat je het makkelijk aan kunt schaffen, het weinig tijd kost om het aan te brengen en ook nog eens erg voordelig is. Ben je van plan om binnenkort je huis op te frissen en ben je nieuwsgierig wat de behangtrends van 2023 zijn? Hieronder hebben we deze voor je op een rijtje gezet!

Natuurlijk

In 2023 gaan we veel natuurlijke kleuren zien op het gebied van behang. Als we denken aan de natuur, denken we bijvoorbeeld aan de kleuren als groen en bruin. Ook de kleur blauw past goed bij deze trend, denk bij deze trend ook aan behang met bijvoorbeeld een marmeren look. Kleuren die je tegenkomt tijdens een boswandeling in de herfst, ga je dit jaar ook veel zien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kleuren geel en rood. Behang woonkamer? Kies dan voor bijvoorbeeld voor warme, natuurlijke kleuren zoals donkergeel of sfeervol rood. Ook behang met een bloemenmotief past prima in de woonkamer, als je wilt gaan voor deze trend. Online kun je prima slagen voor behang, kijk maar eens op X.

Fotobehang

Hou je van diepzeeduiken? Op safari geweest in Afrika? Dol op het maken van wandelingen in de bergen van Oostenrijk? Grote kans dat je hier prachtige foto’s van hebt, waar je misschien niets meer mee doet? Kies voor fotobehang en je kunt dagelijks genieten van jouw favoriete foto’s. Hoe gaaf is het om iedere dag jezelf te zien diepzeeduiken op die onvergetelijke reis naar Egypte? Of misschien kies je wel voor een gezinsfoto waarbij jullie allemaal poseren voor een olifant tijdens een safari! Fotobehang kun je snel en gemakkelijk online bestellen, bijvoorbeeld op Wonderwall, hier ga jij gegarandeerd slagen!

Oosters

Een derde trend je veel gaat zien in 2023 is behang in Oosterse stijl. Heb je al veel riet in huis? Of misschien een aantal rotanmeubels? Behang in Oosterse stijl past hier fantastisch bij, deze stijl is ook aan te raden als je wilt gaan voor een minimalistisch interieur. Ook voor mensen die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan, is behang in Oosterse stijl aan te raden.