Opbergruimte creëren

Opbergruimte creëren

goedkope stellingkast

Een stellingkast samenstellen bij stellingkastaanbieding.nl

Voor magazijnen en kleine kantoorruimtes is het van belang dat deze ruimtes zo efficiënt mogelijk worden ingericht. Met efficiënt bedoelen wij dat een ruimte zo praktisch mogelijk is ingericht. Voordelen van deze manier van inrichten is dat je dus heel veel producten kwijt kunt in een bepaalde ruimte. Er zijn tal van mogelijkheden om meer ruimte te creëren. Dit kun je doen door planken op te hangen, kasten te plaatsen of dingen op te stappellen.

Naast deze verschillende methodes hebben wij een andere praktische manier gevonden om veel opbergruimte te kunnen creëren. Tijdens het surfen op het internet kwamen wij terecht op stellingkastaanbieding.nl. Op deze website is het mogelijk om zelf een stellingkast samen te stellen.

Voorbeeld

U heeft een ruimte van 4 meter breed en 2.20 meter hoog. In deze ruimte zou u een stellingkast kwijt kunnen van maximaal 50 cm diep. In deze stellingkast wilt u allemaal potjes verf plaatsen, dus u heeft 9 legborden nodig om de ruimte optimaal te benutten. Een dergelijke stellingkast vindt u nergens anders. Op stellingkastaanbieding.nl configureert u deze stellingkast (magazijnstelling) gemakkelijk en snel. U kiest de diepte, hoogte en het aantal gewenste legborden. Vervolgens klikt u op informatie en kunt u de breedte kiezen. Direct ziet u de prijs van de stellingkast. In dit geval is dat €406,66 voor de stellingkast die exact op maat is.

Stel hier direct uw stellingkast samen.