Hoe je kristallen en edelstenen kan gebruiken om je woonkamer gezellig te maken

Hoe je kristallen en edelstenen kan gebruiken om je woonkamer gezellig te maken

Genezend en energiek met een vleugje glamour, er is genoeg te genieten van de halfedelstenen in uw huis. Of je je nu aangetrokken voelt tot kristallen vanwege hun energie of esthetiek, ze brengen sowieso een vleugje magie in elke ruimte. Velen beweren dat kristallen helende eigenschappen hebben en negatieve energie kunnen reinigen, waarbij elke steen zijn eigen unieke krachten bezit. Plaats enkele van deze natuurlijke schatten in je huis en ontdek het zelf: als er niets veranderd is, zullen ze er sowieso zeker betoverend uitzien. Maak bijvoorbeeld sculpturaal statement.

Sommige mensen zouden zeggen dat kristallen talloze praktische toepassingen hebben wat betreft genezing en stimulering, maar veel huiseigenaren zijn best blij om puur vanuit een verfraaiend oogpunt van hun aanwezigheid te genieten. Zoek naar ongebruikelijke vormen en kleuren voor een opvallend middelpunt dat de aandacht trekt. De vrije vorm van agaat bijvoorbeeld, rustend op een metalen frame, doet denken aan oceaangolven.

Mooie boekensteunen

Met ruwe randen en een gepolijste voorkant zijn er boekensteunen van agaatgeode de perfecte combinatie van organisch en modern. Twee dikke, zware sneden van deze halfedelsteen vormen een praktisch bureauaccessoire om boeken op te bergen of als presse-papier te gebruiken.

Gepolijste onderzetters betoveren je interieur.

Onderzetters gemaakt van agaat en andere stenen hebben een vintage bohemien uitstraling. Hoewel ze er bijna te mooi uitzien om je drankje op te zetten, zijn ze een praktische aanvulling op je salontafel en een ideaal housewarming-cadeau. Kristallen stukjes zijn uniek in hun soort, met deze gesneden agaat onderzetters die natuurlijk voorkomende ringen en patronen onthullen. Gepolijst en met een gouden detail rond de rand, zullen deze kleurrijke toevoegingen een gespreksonderwerp zijn op je salontafel.

Kristalhelder en de rozenkwarts

Witte of transparante stenen zijn de gemakkelijkste manier om wat kristalmagie in huis te brengen. Ze zijn subtiel en veelzijdig en passen in vrijwel elk decor en kleurenschema. De volgende op de lijst van kristal heeft de naam: helder kwarts. Helder kwarts staat bekend om zijn stimulerende eigenschappen. Een krachtige helende steen die de geest kan ontwaken en verhelderen. Gebruik heldere kwarts in ruimtes waar je negativiteit wilt verwijderen en het bewustzijn wilt vergroten - het is vooral geschikt voor een ruimte waarin je yoga of meditatie beoefent. Rozenkwarts, herkenbaar aan zijn pastelroze kleur, is de steen van liefde en vrede. Aangenomen wordt dat het onvoorwaardelijke liefde, vergeving en mededogen bevordert. Gebruik het in elke ruimte waar je een gevoel van harmonie en genezing wilt creëren.

Speciale muur

Het gebruik van halfedelstenen om een ​​accentmuur te bouwen is een unieke manier om het buitenleven naar binnen te halen, waarbij natuurlijke kleuren een opvallend statement maken in een witte ruimte. Agaat werkt goed en is verkrijgbaar in verschillende tinten, variërend van blauw en groen tot rood, geel en roze. Agaat is een steen van kracht en moed. Aangenomen wordt dat het de geest en het lichaam versterkt en ook versterkt en zelfs aardende en stabiliserende eigenschappen bezit. Agaat is erg populair in huisdecoraties en is een belangrijke steen in feng shui voor het verbeteren van genezing en energie.