Wat is jouw ideale boxspring?

Wat is jouw ideale boxspring?

De boxpring is razend populair in Nederland. Dat is logisch, want een boxspring straalt veel luxe en comfort uit, bovendien kun je er ook nog eens heerlijk op slapen. Als je een boxspring voor de eerste keer ziet, zul je meteen denken aan een hotelbed. Wie wil er nu niet iedere avond slapen in een heerlijk hotelbed, maar dan wel in eentje bij je thuis? De beste boxspring kiezen, die aansluit bij jouw wensen en eisen? Wij hebben een aantal tips voor je, om je te helpen bij deze zoektocht!

Boxspring moet aansluiten bij je slaapkamerinterieur

Heb je gekozen voor een klassieke inrichting van je slaapkamer? Of ben je gegaan voor een moderne stijl? Misschien ben je juist wel dol op een landelijke inrichting, met veel hout? Waar je ook voor gekozen hebt voor je slaapkamer, kies de boxspring die hier het beste bij past. Let hierbij op het materiaal, maar ook op de kleuren van de boxspring. Schenk ook aandacht aan bijvoorbeeld de handgrepen en de kussens, ook die moeten goed aansluiten bij je interieurstijl.

Instaphoogte

Ben je slecht ter been? Wil je graag een boxspring aanschaffen waar je op latere leeftijd ook nog profijt van hebt? Let dan goed op de instaphoogte van de boxspring. De instaphoogte is per boxspring namelijk verschillend. Uiteraard is de instaphoogte die bij jou past, afhankelijk van je lengte en dat van je partner. Test een boxspring altijd uit qua instaphoogte, dit is de beste manier om te ervaren welke hoogte ideaal is. Je kunt ook kiezen voor een elektrisch verstelbare boxspring. Hiermee kun je bijvoorbeeld je rug en benen extra ontlasten en in een fijne houding televisiekijken. Een elektrisch verstelbare boxspring is overigens een uitstekende investering, ook later bied je dit namelijk nog veel voordelen!

Extra opbergruimte

Heb je al nagedacht over extra opbergruimte in je boxspring? Als je kiest voor een boxspring met extra opbergruimte kun je hier bijvoorbeeld prima boeken of ondergoed in kwijt. Ook kun je deze ruimte benutten om beddengoed en kussens in op te bergen. Of misschien is het wel ideaal om je pyjama in kwijt te kunnen? Extra opbergruimte is altijd handig! Voor welke boxspring ga jij?