Sfeervol schaduwdoek kopen bij ZONZ

Sfeervol schaduwdoek kopen bij ZONZ

ZONZ is al meer dan 12 jaar dé specialist in maatwerk schaduwdoeken en biedt een ruim assortiment schaduwdoeken, maar ook winddoeken en harmonicadoeken. Het is de nieuwste trend op het gebied van zonwering. ZONZ is gespecialiseerd in het meedenken over de perfecte schaduwoplossing voor jouw tuin of terras. 

De voordelen van een schaduwdoek

Een schaduwdoek biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere zonwering, zoals een parasol. Een schaduwdoek is gemaakt van polyester doek en is opgewassen tegen weer en wind. Wanneer het doek eenmaal opgehangen is, kan deze het hele seizoen buiten blijven hangen. Je hebt er geen omkijken meer naar. Je hoeft geen zware voet van een parasol te verplaatsen en daarnaast neemt een schaduwdoek verder geen ruimte in. In de wintermaanden kun je het doek eenvoudig opvouwen en opbergen. Een schaduwdoek biedt bescherming tegen de schadelijke UV-straling van de zon en creëert een beschutte plek in de tuin. 

Online schaduwdoek kopen bij ZONZ

ZONZ biedt een ruim assortiment schaduwdoeken. Er is keuze uit een standaard of maatwerk schaduwdoek. Beide alternatieven kun je naar eigen wens samenstellen. Het voordeel van een maatwerk schaduwdoek is dat er nog meer opties zijn dan bij een standaard schaduwdoek. Je kunt dus een doek ontwerpen dat volledig binnen jouw tuin of terras past. Een standaard schaduwdoek is altijd op voorraad en kan daardoor snel en gratis geleverd worden. Mocht je twijfelen over de kleur of het materiaal, bestel dan eerst de gratis samples, zodat je thuis kunt zien hoe de kleur uitkomt in de tuin.

Voor ieder schaduwdoek geldt: je kunt kiezen uit gecurvde of rechte zijden. Tevens kun je kiezen uit een waterdicht of waterdoorlatend doek. Daarnaast moet je bepalen welke kleur het beste in jouw tuin past, welk materiaal je wilt en welke bevestigingsmethoden. Het is belangrijk om goed na te denken over jouw voorkeuren, maar het team van ZONZ staat altijd voor je klaar om te helpen als je er niet uitkomt. 

Diverse toepassingen

Een schaduwdoek wordt het meest gebruik in de tuin, maar uiteraard zijn er nog meer toepassingen. Zo worden schaduwdoeken vaak gebruikt op kinderdagverblijven, zodat kinderen onbezorgd buiten kunnen spelen zonder te verbranden. Daarnaast zie je de doeken vaak terug in de horeca, omdat ze eenvoudig grote terrassen kunnen overkappen.