Natuurlijk wakker worden met een Wake-Up light

Natuurlijk wakker worden met een Wake-Up light

Heb je dagelijks last van een ochtendhumeur? Kost het je altijd wel een paar uur om op gang te komen? Dat is voor jezelf niet fijn, maar zeker ook voor je omgeving niet. Kan dit niet anders? Dat kan zeker anders! Want een ochtendhumeur wordt meestal veroorzaakt doordat je op een onnatuurlijke manier wakker wordt. Je ligt nog in een diepe slaap, het is nog donker en opeens gaat je wekker af. Je gaat binnen een seconde van de slaapmodus naar een volledige actieve modus en daar zijn je lichaam en geest eigenlijk niet op voorbereid. Om deze overgang soepel te laten verlopen is er de Wake-Up light. Hoe dit precies werkt? Je leest het hieronder!

Ontwaak natuurlijk

Al zou je in de natuur leven, zonder wekker, zou je op een hele ander manier ontwaken. Hierbij zou je ontwaken, als het buiten licht begint te worden. Dit gebeurt niet ineens, maar iedere keer wordt het een stukje lichter buiten. Hiermee worden je lichaam en geest ook steeds een stukje actiever en ook je ogen wennen langzaam aan het steeds sterker wordende licht. Een Wake-Up light doet precies wat de natuur ook doet; deze lamp maakt het steeds een stukje lichter in je slaapkamer, totdat je hele kamer verlicht is en je op een natuurlijke, prettige manier ontwaakt. De Philips Wake-Up light is het ideale apparaat om heerlijk wakker mee te worden, waardoor jij gegarandeerd beter gaat functioneren. Bovendien is het ook nog eens een aanwinst voor het interieur van je slaapkamer. Kies jij ook voor de Wake-Up light?

Wake-Up light is uitstekende investering

Als je nu dagelijks last hebt van ochtendhumeur, heeft dat waarschijnlijk best veel invloed op je totale functioneren. Als je zestien uur per dag actief bent en twee uur lang moet je op gang komen, dan is dit 12,5% van je leven! Met een Wake-Up light, zorg je ervoor dat je ook deze eerste twee uur van de dag ook lekker in je vel zit en goed presteert. Dit maakt de Wake-Up light dus ook nog eens een uitstekende investering. Betere werkprestaties leiden namelijk ook nog eens tot meer resultaat voor je onderneming (als je een eigen bedrijf hebt) of voor je werkgever. Kies jij ook voor een Wake-Up light?