Een 4 seizoenen dekbed, is de perfecte oplossing

Een 4 seizoenen dekbed, is de perfecte oplossing

4 seizoenen dekbed4 seizoenen dekbed, perfect voor het hele jaar

De beste dekbedden voor alle seizoenen zijn een handige manier om ervoor te zorgen dat u het hele jaar door comfortabel slaapt, terwijl u ruimte en geld bespaart. Wie wil er nu geen 3 in 1 dekbed? Wat is een 4 seizoenen dekbed? Een 4 seizoenen dekbed is een bundel van twee dekbedden opgebouwd uit verschillende lagen. Gebruik de speciale schakels om ze samen te voegen als je extra warmte nodig hebt en gebruik ze apart als je een lichter dekbed wilt. Zo heb je een dekbed klaar voor zomer, winter, lente en herfst of als je het extra warm wilt hebben.

Hoe werkt een 4 seizoens dekbed?

We hebben een verscheidenheid aan combinaties voor alle seizoenen gemaakt, zodat u uw perfecte pasvorm kunt vinden. Als je een vier seizoenen dekbed koopt, krijg je ook de bonus van een extra dekbed als je er een nodig hebt voor extra huisgasten. Houd je vier seizoenen dekbed op zijn best door het zorgvuldig op te bergen. Was of lucht het grondig voordat je het in een geschikte opbergtas verpakt en zorg ervoor dat het helemaal droog is. Gebruik de plastic opbergtas die bij je 4 seizoens dekbed is geleverd of investeer in een ademende katoenen opbergtas voor volledige gemoedsrust.

Het 4 seizoenen dekbed is een misschien wel het meest prettige in een dons dekbed uitvoering. Het materiaal binnen is volledig gevuld met ganzendons. Ganzen dons behoord tot de top van materialen met de beste eigenschappen om de winter en zomer door te komen. Het isoleert gewoonweg fantastisch, terwijl het niet volledig afsluit, zodat je gaat zweten. In de zomer dus heerlijk koel en luchtig, waar het in de winter buitengewoon isoleert tegen koude winter. Naast dons, is Bamboe, wol, zijde en tencel ook materiaal / vulling met hele mooie eigenschappen. Een vier seizoenen dekbed kan uitgevoerd worden in al deze materialen. Elke materiaal heeft voordeel in eigenschappen, maar ook in biologische voetafdruk, dus in de overweging welke dekbed wordt aangeschaft, is klimaat ook goed om mee te nemen in de overweging. Slapen is belangrijk, maar ons klimaat ook.